Over ons

Over Ons

Martin’s Haarmode is sinds 1991 al een begrip in Doornspijk en omstreken. De kapsalon onderscheidt zich al jaren door de hoge kwaliteit en professionele werkwijze.

Na een grote verbouwing van de Kapsalon in Doornspijk in 1997 is ook de toenmalige kapsalon in Winkelcentrum de Vrijheid overgenomen en omgebouwd naar Martin’s Haarmode Elburg.

Martin is een bekende in de kapperswereld en heeft zijn sporen in het kappersvak wel verdiend. In de periode tussen 1980 en 1986 deed Martin regelmatig mee aan kapperswedstrijden. Hij heeft de volgende prijzen behaald:

  • 2de op de wereldkampioenschappen;
  • 1ste op de Europese kampioenschappen;
  • 1ste op de Nederlandse kampioenschappen (2x);
  • Meerdere internationale GrandPrix gewonnen en nationale wedstrijden.

Naast Kapper is Martin ook eigenaar van Plan4u. Dit bedrijf heeft de agenda en kassasystemen ontwikkeld van o.a. Martin’s Haarmode maar heeft daarnaast nog veel meer kapsalon door heel Nederland als klant. Van het begin af aan is het de bedoeling geweest om een eenvoudig en gebruikersvriendelijk systeem te ontwikkelen waarmee iedereen, zonder cursus, direct mee kan werken. Ook was én is het belangrijk dat de software maximaal aansluit op de dagelijkse praktijk in een (kap)salon. Onze gebruiken de Plan4u software dagelijks ook in de eigen salons. Daardoor, en mede dankzij de input van een aantal andere kappers en kapsalons, wordt de software telkens verbeterd.